MAXI NOVA

INTERNET KUPNJA

Plaćanje je gotovinom prilikom preuzimanja paketa ili online karticama kada se dobije obavijest od dostavne službe DPD da je paket krenuo na dostavu. Za više pogledati na liku: https://www.dpd.com/hr/home/e_commerce_usluge/wspay_placanje

Maxi Nova Fashion d.o.o. internet trgovina se obvezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje naših obveza, te da informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Maxi Nova Fashion d.o.o. internet trgovine i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Možete zamijeniti proizvod ako Vam ne odgovara veličina, boja ili neki drugi opravdani razlog. Potrebno je u shopu označiti proizvod koji želite u zamjenu (npr. isti model jakne ali različita veličina) i dodati ga u košaricu. Kada popunite svoje podatke u Napomenu navedite koji proizvod vraćate. Potrebno je proizvod koji vraćate spakirati u kutiju i predati ga dostavljaču koji Vam nosi Vaš novi proizvod. U ovom slučaju se ne naplaćuje dostava. Vrlo jednostavno.

Mogu Vam se spojiti narudžbe tako da Vam se naplati jedna dostava jer će sve biti u jednom paketu. Potrebno je ponovno izvršiti kupnju dodatnih proizvoda i u Napomenu navesti da želite da Vam se spoje narudžbe.

MAXI NOVA

DOSTAVA

Cijena dostave iznosi 30 kn za jedan ili više artikala.

Dostava unutar Hrvatske se vrši pomoću DPD dostavne službe na Vašu adresu. Isporuka za veća mjesta i gradove je u pravilu u roku 24 sata, a za manja mjesta te veće otoke do 48 sati.
Sve detalje o dostavi kao i mogućnost dostave robe subotom možete pogledati na stranici www.dpd.com/hr Vaše pošiljke možete pratiti na sljedećem linku: www.dpd.com/hr Roba naručena radnim danom prije 14 sati biti će poslana isti dan. Robu ne šaljemo subotom, nedjeljom i blagdanima.

Dostava unutar Hrvatske se vrši pomoću DPD dostavne službe na Vašu adresu.
Naručeni artikli na Vašu kućnu adresu stižu u roku 2-3 radna dana.Vikendom se ne vrši dostava.
Sve detalje o dostavi kao i mogućnost dostave robe subotom možete pogledati na stranici www.dpd.com/hr

Vaše pošiljke možete pratiti na sljedećem linku: www.dpd.com/hr Roba naručena radnim danom prije 14 sati biti će poslana isti dan. Robu ne šaljemo subotom, nedjeljom i blagdanima.

Dostavna služba kojom šaljemo narudžbe,SMS porukom ili emailom obaviještava kupca između koliko sati dolaze na kućnu adresu.Također,u SMS poruci ili emailu se nalazi link na kojem možete promijeniti datum i vrijeme dostave.Ukoliko u vrijeme dostave niste na navedonoj adresi,dostavljač ostavlja pismenu obavijest sa daljnim uputama.

Mogućnost plaćanja je gotovinom prilikom preuzimanja paketa ili online karticama kada se dobije obavijest da je paket krenuo na dostavu oddostavne službe DPD.

Trošak jedne pošiljke (neovisno o broju artikala u istom) je 30 kuna. Paket se šalje radnim danima i biti će dostavljen na vašu kućnu adresu u roku od 2-3 dana, osim manjih mjesta i otoka.

Dostava se vrši u sve gradove i mjesta u Hrvatskoj. Za više detalja može se pogledati na stranicama dostavne službe https://www.dpd.com/hr

MAXI NOVA

POVRAT ROBE I REKLAMACIJE

Kupac ima pravo zamijeniti ili vratiti artikl u roku 14 dana ukoliko primi pogrešnu količinu artikala,pogrešnu boju ili pogrešne artikle.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati djelatniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac ima pravo u roku od 14 kalendarskih dana od dana dostave proizvoda na zamjenu ili povrat proizvoda ukoliko:

  • uoči nedostatke na proizvodima
  • dostavljeni proizvodi su neispravni
  • dostavljeni su proizvodi koji nisu naručeni.

Maxi Nova Fashion d.o.o. će na osnovu zahtjeva za povrat ili zamjenu, kupcu vratiti sredstva na račun ili zamijeniti proizvod s novim u roku 14 dana od datuma primitka vraćenog proizvoda na skladište. U slučaju da zamjenski proizvod nije više raspoloživ, moguć je povrat sredstava ili zamijena za drugi proizvod.

Povrat dostavljenih proizvoda vrši se dostavom na adresu:

Maxi Nova Fashion d.o.o.

Sunekova 149 , 10 040 Zagreb

Hrvatska

OIB: 71680195586

EU VAT: HR71680195586

U slučaju opravdane reklamacije, Maxi Nova Fashion d.o.o. snosi troškove povrata. Korisnik je obvezan dostavljene proizvode vratiti u stanju u kojem su mu dostavljeni i u originalnom pakiranju (trgovačko pakiranje u kojem je roba i dostavljena) uz predočenje računa.

Uvjeti prodaje se mogu promijeniti bez prethodne najave. Sve potvrđene narudžbe ćemo isporučiti po uvjetima važećim u trenutku potvrđivanja narudžbe. Maxi Nova Fashion d.o.o. zadržava pravo ne isporučiti robu na temelju narudžbi s nepotpunim i/ili netočnim podacima.