MAXI NOVA

DOSTAVA

Cijena dostave iznosi 30 kn za jedan ili više artikala.

Dostava unutar Hrvatske se vrši pomoću DPD dostavne službe na Vašu adresu. Isporuka za veća mjesta i gradove je u pravilu u roku 24 sata, a za manja mjesta te veće otoke do 48 sati.
Sve detalje o dostavi kao i mogućnost dostave robe subotom možete pogledati na stranici www.dpd.com/hr Vaše pošiljke možete pratiti na sljedećem linku: www.dpd.com/hr Roba naručena radnim danom prije 14 sati biti će poslana isti dan. Robu ne šaljemo subotom, nedjeljom i blagdanima.

Dostava unutar Hrvatske se vrši pomoću DPD dostavne službe na Vašu adresu.
Naručeni artikli na Vašu kućnu adresu stižu u roku 2-3 radna dana.Vikendom se ne vrši dostava.
Sve detalje o dostavi kao i mogućnost dostave robe subotom možete pogledati na stranici www.dpd.com/hr

Vaše pošiljke možete pratiti na sljedećem linku: www.dpd.com/hr Roba naručena radnim danom prije 14 sati biti će poslana isti dan. Robu ne šaljemo subotom, nedjeljom i blagdanima.

Dostavna služba kojom šaljemo narudžbe,SMS porukom obaviještava kupca između koliko sati dolaze na kućnu adresu.Također,u SMS poruci se nalazi link na kojem možete promijeniti datum i vrijeme dostave.Ukoliko u vrijeme dostave niste na navedonoj adresi,dostavljač ostavlja pismenu obavijest sa daljnim uputama.

Mogućnost plaćanja je gotovinom prilikom preuzimanja paketa ili online karticama kada se dobije obavijest da je paket krenuo na dostavu oddostavne službe DPD.

Trošak jedne pošiljke (neovisno o broju artikala u istom) je 30 kuna. Paket se šalje radnim danima i biti će dostavljen na vašu kućnu adresu u roku od 2-3 dana, osim manjih mjesta i otoka.

Dostava se vrši u sve gradove i mjesta u Hrvatskoj. Za više detalja može se pogledati na stranicama dostavne službe https://www.dpd.com/hr