MAXI NOVA

SIGURNOST PODATAKA

Maxi Nova Fashion d.o.o. se obvezuje da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca narudžbe.
Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet kupca (primjerice ime i prezime, e-mail adresa, adresa stanovanja i sl.).
Maxi Nova Fashion d.o.o. neće dostavljati niti razotkriti osobne podatke kupca trećoj osobi.

Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.
Svi djelatnici Maxi Nova Fashion d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
Maxi Nova Fashion d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca na način da prikuplja samo osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje obveza. U slučaju promjene bilo kojeg od osobnih podataka (npr. mjesto stanovanja, adresa dostave) koji se evidentiraju prilikom registracije, kupac je dužan o promjeni obavijestiti Maxi Nova Fashion d.o.o. U slučaju promjene o kojoj nije obaviješten, Maxi Nova Fashion d.o.o. ne odgovara za bilo kakve nedostatke u pogledu narudžbe odnosno isporuke proizvoda.

MAXI NOVA

IZJAVA O KORIŠTENJU VAŠIH PODATAKA

Maxi Nova Fashion d.o.o. informira kupce o načinu korištenja prikupljenih osobnih podataka te redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi istih. Kupci imaju mogućnost pretplate na besplatnu mailing listu (Newsletter) temeljem koje mogu primati naše informacije i marketinške kampanje, a sa te iste liste imaju mogućnost odjave u svakom trenutku i bez obrazloženja.

MAXI NOVA

COOKIES (KOLAČIĆI)

Maxi Nova Fashion d.o.o. zadržava pravo pohranjivanja Vaših cookija. Cookiji predstavljaju skup podataka koji služe kao Vaš anonimni i individualni identifikator, na način da ga web stranice koju posjećujete, šalju Vašem pregledniku. Kada pristupite stranici maxi-nova.hr, na Vaš uređaj primate i pohranjujete informacije o vašim prethodnim posjetama (npr. koliko puta ste pristupili stranicama).
Cookie ne sadrži Vaše osobne podatke, već omogućuje brže i učinkovitije aktiviranje informacija, podataka i postavki koje ste već prethodno koristili prilikom Vaših pristupa našim stranicama. Našim cookijima koji će se nalaziti na Vašem uređaju ne može pristupiti druga web stranica.